FİB Haber. Com İnternet gazetesine nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan,  www.fibhaber.com Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette, yerel basını çok önemsediklerini kaydeden Çalışkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak FİB Haber’e yayın hayatında başarılar, çalışanlara da işlerinde kolaylıklar diledi.

Basının kamu ile halk arasında köprü görevini yürüttüğünü dile getiren Çalışkan, “Bu vesileyle kutsal bir görevi icra eden tüm gazetecilerimizin günlerini kutluyor. Başta ilimizde olmak üzere ülke genelinde vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Ziyarette meclis çalışmaları ve Nevşehir için programlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Milletvekili Çalışkan, “Nevşehir için var gücümüz ile çalışıyoruz. Sağlık, Eğitim, Turizm, Tarım başta olmak üzere ilimizle ilgili gerekli taleplerimizi Bakanlık nezdine taşıyarak takipçisi oluyoruz. Şimdi de Gazi meclimize verilen ara dolayısı ile memleketime gelerek burada halkım ile kucaklaşıyorum. Elhamdulillah çok güzel tepkiler alıyoruz. Allah’ın izni ile şehrimizin tüm sorunlarını çözmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu vesile ile bu mübarek günde tüm hemşehrilerimizin Regaip kandilini kutluyorum” dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, “Siyaset ülkeye ve memlekete hizmet için yapılır. Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'ın ülkemiz ve Nevşehir'imiz için yürüttüğü çalışmaları, verdikleri hizmetleri titizlikle takip ediyoruz. Özverili ve samimi çalışmaları nedeniyle Milletvekilimiz Emre Çalışkan'ı yürekten kutluyoruz” dedi.

Modern Çarşıda vatandaşlar Çalışkan'ı bağrına bastı...

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 16 Ocak 2024 tarihine kadar tatilde olması nedeniyle Nevşehir’de bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan,  vatandaş ziyaretlerini de aksatmıyor.

Yoğun geçen 2024 Bütçe maratonunu geride bırakan Milletvekili Çalışkan, TBMM’nin çalışmalarına ara vermesinin hemen ardından Nevşehir'e gelerek hem vatandaşlarla kucaklaştı hem de esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Bu kapsamda Modern çarşı esnaflarını ziyaret eden Milletvekili Çalışkan açıklamasında; "Hemşerilerimizle her daim, hemhal olmaya devam ediyoruz...‬ Bu kapsamda bugün önce FİB Haber Genel Müdürü Fikret Çapacı'yı ziyaret ettik, ardından Modern çarşı esnafımızla hasbihal ettik. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Derdimizde sevdamızda Nevşehir" dedi.

Modern çarşı esnafları ve vatandaşlar da ziyaretten ve sorunlarlar ilgilenmesinden dolayı Milletvekili Çalışkan'a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ilettiler.