AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan bugün AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ergün Elmacı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ve İl Genel Meclis Üyeleri ile geniş bir kadroyla  Nevşehirin merkeze bağlı köylerini ziyaret etti. 

Ziyaretine Boğaz Köyü ile başlayan Milletvekili Emre Çalışkan, Muhtar Bekir Altuntaş’tan köyün durumu ile ilgili bilgi aldı. Köy ahalisi ile de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Emre Çalışkan köy ahalisine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Özyayla Köyü ile ziyaretine devam eden Milletvekili Emre Çalışkan, köy ahalisi ile köy konağında bir araya geldi ve hasbıhal etti. 

Özyayla Köyünden sonra İcik köyüne geçen Milletvekili Emre Çalışkan, Muhtar Fikret Çetin ve köy ahalisi ile köyün eksikleri ve yapılacakları ile ilgili istişare eden Milletvekili Emre Çalışkan; “Bizler İl Yönetimimizle, İl Genel Meclis Başkanımız ve üyelerimizle köylerimizin eksiklerini tespit etmek için bu ziyaretleri yapıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde eksiklikleri tamamlayıp, köylerimizi hep beraber daha güzel bir hale getireceğiz, gidilmedik köy bırakmayacağız” dedi.