Siyaset

Nevşehir Milletvekili Özgün, Avanos'ta köy köy gezdi

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Avanos ilçesinin köylerini ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Meclis’in tatile girmesiyle birlikte AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir köylerini tek tek gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Parti yöneticileri ile birlikte ilçede köy köy ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Özgün, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yaşanan aksaklıkları yerinde tespit ediyor ve bunların çözümü noktasında gerekli girişimlerde bulunuyor.

Güne Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ziyaretiyle başlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu'nu makamında ziyaret ederek ilimiz güvenlik ve asayiş konuları dahilinde istişarelerde bulundu.

Daha sonra ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte Avanos ilçesinin köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; İğdelikışla, Kuyulukışla, Altıpınar, Büyük Ayhan ve Küçük Ayhan köylerine ziyaret gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen ve çözümü için imkanlar doğrultusunda ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, "Memleketimizi adım adım gezmeye ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Köy ziyaretleri kapsamında kendilerini ziyaret ediyor, köylerimizin sorunlarını yerinde inceliyoruz. Hemşehrilerimizin yaşadıkları sorunları tek tek not alarak mümkün olduğunca ilgili kurumlara da bu sorunları iletiyoruz." dedi.

TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Nevşehir Milletvekili Özgün, Avanos ilçesine yapmış olduğu ziyarette köyleri gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Köy muhtarlarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde heyetin ilk durağı Küçük Ayhan Köyü oldu.

Küçük Ayhan Köyü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Köy ziyaretlerimiz kapsamında Avanos ilçemizdeyiz. İlçe Başkanımız Cüneyit Pak ve Yönetimi, Avanos İGM üyemiz Mustafa Güray Tüysüz ve Köy Muhtarımız Ali SEYFİ ile Küçük Ayhan köyümüzü ziyaret ettik. Nevşehirimizde meyve ve sebze üretimi konusunda öncü köylerimizden olan Küçük Ayhan köyümüzde çiftçilerimizle ve hasbihal ettik. Misafirperverliğinden dolayı Değerli Muhtarımıza ve tüm köy halkımıza teşekkür ederim." dedi.

Büyük Ayhan Köyü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Köy ziyaretlerimiz kapsamında Avanos ilçemizdeyiz. İlçe Başkanımız Cüneyit Pak ve Yönetimi, Avanos İGM üyemiz Mustafa Güray Tüysüz ve Köy Muhtarımız Muhammet Ordu ile Büyük Ayhan köyümüzü ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Değerli Muhtarımıza teşekkür ederim."

Kuyulukışla Köyü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Köy ziyaretlerimiz kapsamında Avanos ilçemizdeyiz. İlçe Başkanımız Cüneyit Pak ve Yönetimi, Avanos İGM üyemiz Mustafa Güray Tüysüz ve Köy Muhtarımız Ahmet GOSTALAK ile Kuyulukışla köyümüzü ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Değerli Muhtarımıza ve Köy Halkımıza teşekkür ederim".

İğdelikışla Köyü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Köy ziyaretlerimiz kapsamında Avanos ilçemizdeyiz. İlçe Başkanımız Cüneyit Pak ve Yönetimi, Avanos İGM üyemiz Mustafa Güray Tüysüz ve Köy Muhtarımız Galip ŞENAL ile İğdelikışla köyümüzü ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Değerli Muhtarımıza ve Köy Halkımıza teşekkür ederim." dedi.

Altıpınar Köyü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; " Köy ziyaretlerimiz kapsamında Avanos ilçemizdeyiz.İlçe Başkanımız Cüneyit Pak ve Yönetimi, Avanos İGM üyemiz Mustafa Güray Tüysüz ve Köy Muhtarımız Bünyamin GÖKSU ile Altıpınar köyümüzü ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı Değerli Muhtarımıza ve Köy Halkımıza teşekkür ederim." dedi.

Seçimden seçime değil

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, ‘’Bu şehrin bir evladı olarak, memleket adına ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Durmadan yılmadan kararlılıkla ve samimiyetle hemşehrilerimizi ziyaret ederek onların gönüllerine dokunuyoruz. Bu yoğun tempoda yorulmuyormusunuz vekilim diye soranlar oluyor. İnsan sevdiği işte yorulmaz. Bizde halkımıza hizmet etmeyi seviyoruz. Seçimden Seçime değil , Daima HALKA HiZMET için çalışmaya devam edeceğiz. Aşk ile çalışan yorulmaz’’ dedi.