AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Avrupa Atletizm Şampiyonasına hazırlanan sporcumuz Mert Hanifi Odacı ve ailesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Nevşehir'in yetenekli sporcularından Milli atlet Mert Hanifi Odacı'ya sürpriz yaparak antrenörleri Resul Köstekçi ve Hakan Köstekçi ile birlikte ailesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, "18-21 Temmuz 2024 tarihinde Slovakya’da U18 Avrupa Atletizm Şampiyonası 2000 metre engelli koşu branşında ülkemizi ve Nevşehirimizi temsil edecek olan Mert Hanifi Odacı ve ailesini evlerinde ziyaret ettik. Mert Hanifi evladımıza şampiyona da başarılar diliyorum. Yolu açık olsun, ayağına taş demesin.  Sana inanıyor ve güveniyoruz MERT HANİFİ" dedi.

Başta antrenörleri Resul Köstekçi ve Hakan Köstekçi'ye ve Mert'in spor yapmasına destek oldukları için ailesine de teşekkür eden Milletvekili Özgün, "Ailemizin desteği sayesinde dünya çapında bir atletimcimizi alkışlıyor, onun başarılarıyla övünüyoruz. Bizler de yeni Mertlerin çıkması için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mert Hanifi Odacı'nın babası Serkan Odacı, "Milletvekilimiz Sayın Süleyman Özgün'e bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Evladımız Mert ile gurur duyuyor ve başarılarıyla da büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Odacı, Slovakya’da düzenlenecek U18 Avrupa Atletizm Şampiyonasında da milli marşımızı okutup, bayrağımızı dalgalandıracağına inanıyorum" dedi.