Siyaset

Nevşehir Milletvekili Özgün, Muhtarları Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir il merkezinde bulunan mahalle muhtarları ve esnafları ziyaret etti.

TBMM’nin tatile girdiği yaz döneminde de ziyaretlerine devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir il merkezinde bulunan mahalle muhtarları ve esnafları ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Özgün: "Muhtarlar Millet İradesinin Tecelli Ettiği Yapı Taşlarıdır"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir il merkezinde muhtarlıkları ziyaret ederek muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diledi ve mahallenin sorunları hakkında kendileriyle bilgi alışverişinde bulundu.

Milletvekili Özgün, muhtarlarımızın millet iradesinin tecelli ettiği ilk ve en temel basamak olduğunu, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarının devletimizin ilgili ve yetkili mercilerine ulaşmasında kendilerine büyük görevler düştüğünü, bu yüzden muhtarlarımızın demokrasinin işleyişinde vazgeçilmez unsurlar olduğunu söyledi.

Özgün'e ziyaretleri kapsamında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Murat Özkaya, İlçe Başkan Yardımcısı Azam Taşdemir, İl Genel Meclis Üyesi Salih Açıkgöz ve İlçe Merkez Yönetim kurulu üyesi Fevzi Köse eşlik etti.

Tek derdimiz milletimize hizmet!

Milletvekili Özgün, sırasıyla 350 Evler Mahallesi Muhtarı Salim Başbuğ, F. Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Mehmet Sabri Sapsağlam, Yeni Mahallesi Muhtarı Süleyman Balalan, Emek Mahallesi Muhtarı Eyüp Çiftci, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Mustafa Aşici, Cevherdudayev Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Keten, Sümer Mahallesi Muhtarı Tahsin Agacdelen, Karasoku Mahallesi muhtarı Ömer Uygunol, Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yuncu, 15 Temmuz Mahallesi Muhtarı Murtaza Develi, 2000 Evler Mahallesi Muhtarı Tuncay Bozkurt, Esentepe Mahallesi Muhtarı Serdar Dursun'u ziyaret ederek onalarla hasbihal edip sorunlarını dinledi, bilgi alışverişinde bulundu.

Milletvekili Özgün konuşmasında, Bizim derdimiz milletimiz. Milletimizin sorunlarını çözme adına mesai mefhumu tanımadan onların yanına gitmeyi, onları ziyaret etmeyi ve dinlemeyi sürdürüyoruz. Bu yolda çalışmalarımız devam edecektir. Bizim tek derdimiz milletimize hizmet etmektir. ”dedi.

Milletvekili Özgün, Merkez İlçe Başkanımız Murat Özkaya, İlçe Başkan Yardımcımız Azam Tasdemir, İl Genel Meclis Üyemiz Salih Açıkgöz ve İlçe Merkez Yönetimimizden Fevzi Köse ile birlikte saha gezisi kapsamında mahalle muhtarlarımızı ziyaret ettik.  Misafirperverlikleri için Değerli Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Hep Birlikte Başaracağız

Nevşehir'in sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, bu şehrin bir evladı olarak ilimizin inşa ve ihyası için durmadan çalıştıklarını belirten Milletvekili Özgün, içerisinde bulunduğumuz ekonomik süreçte halkımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayıştan ötürü kendilerine teşekkür etti ve Allah'ın izniyle hep birlikte tüm sorunların üstesinden geleceğiz." ifadelerinde bulundu.

Mahalle muhtarları ziyaretleri kapsamında esnaflarıda iş yerinde ziyaret eden Milletvekili Özgün; "Esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Esnaflarımızın hal ve hatırlarını sorduk, esnaflarımızla diyalog halinde olmaya devam ediyoruz. Esnaflarımıza bol bereketli kazançlar diliyoruz." dedi.