AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte Ürgüp ilçesinin köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Özgün bir günde; Karacaören, Akköy, İltaş, Demirtaş ve Başdere Köyü’ne ziyaret gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, ‘’Bu şehrin evladı olarak, memelekt adına ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Durmadan yılmadan kararlılıkla ve samimiyetle hemşehrilerimizi ziyaret ederek onların gönüllerine dokunuyoruz. Bu yoğun tempoda yorulmuyormusunuz vekilim diye soranlar oluyor. İnsan sevdiği işte yorulmaz. Bizde halkımıza hizmet etmeyi seviyoruz. Aşk ile çalışan yorulmaz’’ dedi.

TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Nevşehir Milletvekili Özgün, Ürgüp'e yapmış olduğu ziyarette köyleri gezerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Köy muhtarlarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde heyetin ilk durağı Karacaören Köyü oldu.

Ürgüp / Karacaören Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "
Ürgüp İlçe Başkanımız Doğan Derin, İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet Özmen ve Muhtarımız Ali Çeri birlikte Karacaören köyümüzü ziyarette bulunduk.  Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinledik, halkımız ile sohbet ettik.  Şehrimizde dokunmadığımız, hizmet etmediğimiz köy kalmayana dek çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Ürgüp / Akköy Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "
Akköy Köy Konağında Ürgüp İlçe Başkanımız Doğan Derin, İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet Özmen ve Muhtarımız Selahattin Bayar ile birlikte  vatandaşlarımızla hemhal olmaya, muhabbete, kucaklaşmaya devam ediyoruz."

Ürgüp / İltaş Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "
Ürgüp İlçe Başkanımız Doğan Derin, İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet Özmen ve Muhtarımız Hamdi Şahin ile birlikte İltaş Köyümüzde ziyaretlerimize devam ediyoruz."

Ürgüp / Demirtaş Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "
Ürgüp İlçe Başkanımız Doğan Derin, İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet Özmen ve Muhtarımız Mehmet Şahin ile birlikte Demirtaş köyümüzü ziyaret ettik."

Ürgüp / Başdere Köyü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Ürgüp İlçe Başkanımız Doğan Derin, İl Genel Meclis Üyemiz Ahmet Özmen ve Muhtarımız Bünyamin Uluçay ile birlikte Başdere köyümüzü ziyaret ettik.

Ürgüp’ümüzün “Uç Beyi” Başdere’de vatandaşlarımızla buluştuk. Köy köy, adım adım gezmeye ve Değerli Halkımızla beraber olmaya, onların yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.