Nevşehir il genelinde İlçe, belde ve köy ziyaretlerine aralıksız devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Acıgöl ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Acıgöl ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Özgün, vatandaşların taleplerini dinleyerek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

İlk olarak Acıgöl Kaymakamı Ceyhun Denli’yi ziyaret eden Milletvekili Özgün, burada ilçede yürütülen çalışmalar ve genel durum hakkında bilgiler aldı. 

Acıgöl Kaymakamlığı ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Özgün; "AK Parti İl Başkan Yardımcımız Ilhan Esenoğlu, AK Parti İlçe Başkanımız Rafet Yiğittekin, Önceki Dönem Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Acıgöl İl Genel Meclis Üyemiz Abdullah Özhan ile, Acıgöl Kaymakamımız Sayın Ceyhun Denli’yi ziyaret ettik. Müdürlüklerimizi ve personel arkadaşlarımızı da ziyaret ederek hal hatırlarını sorduk. Acıgöl’ün genel durumu ile ilgili kendilerinden bilgi aldık. Sayın Kaymakamımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Milletvekili Özgün Acıgöl'de 5 köy gezdi

TALEPLERİNİ DİNLEDİ...

Acıgöl / Tepeköy Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "İl Başkan Yardımcımız Ilhan Esenoğlu , İlçe Başkanımız Rafet Yiğittekin, İlçe Teşkilatımız ve İl Genel Meclis Üyemiz Abdullah Özhan ile birlikte muhtarlığımızda, muhtarımız Yaşar Yiğit ve vatandaşlarımızla buluştuk. Misafirperverlikleri için Değerli Muhtarımıza ve köy heyetimize teşekkür ediyoruz."

Acıgöl / Karacaören Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; " İl Başkan Yardımcımız Ilhan Esenoğlu , İlçe Başkanımız Rafet Yiğittekin ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte muhtarlığımızda, muhtarımız Sedat Özer ve vatandaşlarımızla buluştuk. Her köyümüz bizim için önemlidir ve değerlidir. Misafirperverlikleri için Değerli Muhtarımıza ve köy heyetimize teşekkür ediyoruz."

Acıgöl / Topaç Köyü
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün;
" İl Başkan Yardımcımız Ilhan Esenoğlu , İlçe Başkanımız Rafet Yiğittekin ve İlçe Teşkilatımız ve İl Genel Meclis Üyemiz Abdullah Özhan ile birlikte muhtarlığımızda, muhtarımız Ümit Aydoğdu ve vatandaşlarımızla buluştuk. Köyümüz hakkında istişarelerde bulunduk. Tüm çabamız kırsaldaki çocuklarımızı, gençlerimizi, vatandaşlarımızı kırsalda tutmak ve bunun için çaba göstermek olacaktır.  Misafirperverlikleri için Değerli Muhtarımıza ve köy heyetimize teşekkür ediyoruz."

Acıgöl / Kurugöl Köyü

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "İl Başkan Yardımcımız Ilhan Esenoğlu , İlçe Başkanımız Rafet Yiğittekin ve İlçe Teşkilatımız ve İl Genel Meclis Üyemiz Abdullah ÖZHAN ile birlikte köy kahvesinde muhtarımız Talat ERDEMİR ve vatandaşlarımızla buluştuk. “Köylü milletin efendisidir” sözüyle yola çıkarak, Köyümüz hakkında istişarelerde bulunduk. Köylümüzü dinleyip onların dertlerini dinledik. Misafirperverlikleri için Değerli Muhtarımıza ve köy heyetimize teşekkür ediyoruz."

Acıgöl / Ağıllı Köyü 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün;
"İl Başkan Yardımcımız Ilhan Esenoğlu , İlçe Başkanımız Rafet Yiğittekin ve İlçe Teşkilatımızla birlikte Köy muhtarlığımızda muhtarımız Kazım Çalışkan ve vatandaşlarımızla buluştuk. Biz kendimizden bildiğimiz kendi köylümüzle yerinde görüşüp, hasbihal edip onları dinliyoruz.Misafirperverlikleri için Değerli Muhtarımıza ve köy heyetimize teşekkür ediyoruz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, ‘’Bu şehrin evladı olarak, memleket adına ne yapılması gerekiyorsa elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Durmadan yılmadan kararlılıkla ve samimiyetle hemşehrilerimizi ziyaret ederek onların gönüllerine dokunuyoruz. Aşk ile çalışan yorulmaz’’ dedi.

Vatandaşlar Milletvekili Özgün'ü Bağrına Bastı

Acıgöl köy ziyaretlerinde vatandaşlar, Milletvekili Süleyman Özgün'ün kendileriyle yakından ilgilenmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. 

Milletvekili Özgün'ün yoğun programı kapsamında gerçekleştirdiği bu ziyaretler, bölge halkının taleplerinin hızlı bir şekilde karşılanması adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Gün boyu devam eden ziyaret ve temaslar hakkında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Özgün, vatandaşlarla buluşup sorunu kaynağında çözdüklerini belirterek Nevşehir'in her bir köşesine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Özgün, “AK Parti Nevşehir milletvekili olarak biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar vatandaşlarımızın içindeyiz. Bizim için seçim öncesi yada sonrası yoktur. Her zaman halkın derdiyle dertlenir ve çözümü için elimizden gelen çabayı gösteririz. Bu kapsamda bugünde Acıgöl ilçemizde ki köylerimizi ziyaret ettik. Acıgöllü tüm hemşehrilerimizde bilirler ki AK Parti’de vatandaşa hizmet odaklı bir yerel yönetim şekli vardır. Ziyaretlerimizde köylerimizin sorunlarını tesbit ediyoruz. Bu sorunları yerinde görerek çözüm üretme noktasında neler yapabiliriz bunların istişaresini yaptık. Bu minvalde sorunları yerinde çözmek için ilçe belde köy köy geziyoruz” dedi.