AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir gündemin adresi FİB Haber.Com İnternet Gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz FİB Haber merkezini ziyaret eden Milletvekili Özgün, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel koordinatör İbrahim Uysal ile görüşerek, haber ekibimize çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Meclis çalışmaları ve Nevşehir için programlanan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Milletvekili Özgün, “Nevşehir için var gücümüz ile çalışıyoruz. Sağlık, Eğitim, Turizm, Tarım başta olmak üzere ilimizle ilgili gerekli taleplerimizi Bakanlık nezdine taşıyarak takipçisi oluyoruz. Nevşehirli hemşehrilerimizi gerek bizzat ziyaret ederek gerekse de halk günü buluşmalarıyla dinliyor sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elhamdulillah çok güzel tepkiler alıyoruz. Allah’ın izni ile şehrimizin tüm sorunlarını çözmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerinde bulundu.

Basının kamu ile halk arasında köprü görevini yürüttüğünü dile getiren Özgün, FİB Haber’e yayın hayatında başarılar, çalışanlara da işlerinde kolaylıklar diledi.

Halkı doğru bilgilendiren basın mensuplarının daima yanında olacaklarını kaydeden Milletvekili Özgün, nezaket ziyaretinin sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal’da nazik ziyaretleri için Milletvekili Süleyman Özgün'e teşekkür etti.