Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette mesleki eğitim konularında istişarede bulunuldu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, kentin eğitim açısından daha iyi noktaları hak ettiğini, başarı çıtasını yukarılara taşımak için büyük gayret sarf ettiklerini ifade etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilimizde eğitime önemli destekler verdiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, eğitime katkılarından dolayı Başkan Parmaksız'a teşekkür etti. 

Eğitimin önemine vurgu yapan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO)  Başkanı Arif Parmaksız ise, ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'ya teşekkür ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu. 

NTSO olarak paydaş kurum ve kuruluşlarla istişare ve işbirliği kültürünü önemsediklerini ifade eden Başkan Parmaksız, "Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamız kentimizi ilgilendiren her konuda duyarlıdır. Nevşehir’in çıkarları, gelişimi, hak ettiği noktada yer alması için çaba sarf ediyoruz. Bir yandan da üyelerimizin ekonomik ve sosyal yaşamına katkı sunacak çalışmalar içindeyiz " dedi.