Yerel

Nar kasabasında 12 park yenilendi

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında bulunan 12 parkta kapsamlı revizyon ve yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında Nar Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar kapsamında, Temel Reis Parkı, Yaylaklı Park, Yeşil Vadi Park, Şems Park, Su deposu yanı park, okul yanı park, Narlılar Park, Möhter Yolu Park, Dere sokak park, Ataşehir park, Afat parklar, Adnan Menderes Parkı'nda önemli yenilikleri hayata geçirdi. Nar kasabasındaki 12 ayrı Parkta yapılan revize ve yenileme çalışmaları, parkın modern ve güvenli bir hale gelmesini sağladı.

Nar Kasabasında Modern Dokunuş: Eski Parklar Yenilendi...

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Kasabamız mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz bu projeler, mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla hayata geçirilmiştir. Seçim sürecinde verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. Her mahallemize ulaşacak, her vatandaşımızla temas edeceğiz demiştik. Bu sözümüzün arkasındayız ve yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı bir yandan belediyemizde misafir ederken, diğer yandan biz de onların yanına gidiyoruz. Halkımızın taleplerini karşılamak için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Mahallelerimizin daha güzel, daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Halkımızın huzur ve refahını sağlamak, her zaman önceliğimizdir," dedi.

Doğal yaşamın canlandığı, güzel vakitler geçireceğimiz Parklarımızı gördünüz mü ? 

Sizlerin serin yaz akşamlarında rahatça vakit geçirmeniz,çocuklarımızın daha temiz,düzenli ve konforlu bir ortamda oyunlarını oynamaları, arkadaşları ile daha güzel vakit geçirmeleri için parklarımızda ki yenilik çalışmalarımıza gelin birlikte göz atalım o halde…

Eski ve yeni halleriyle; Temel Reis Parkı, Yaylaklı Park, Yeşil Vadi Park, Şems Park, Su deposu yanı park, okul yanı park, Narlılar Park, Möhter Yolu Park, Dere sokak park, Ataşehir park, Afat parklar, Adnan Menderes Parkından görüntüler....