Genel

Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği İl Başkanı Aygün ile görüştü

Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği Yönetimi AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Karataş ve Yönetim kurulu üyeleri AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında Nevşehir sanayi dükkânları projesi ile ilgili istişarelerde bulunduklarını ifade eden Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Karataş, Nevşehir sanayi kiracıları dayanışma derneğinin yanında olduğunu ifade eden İl Başkanı Aygün'e bizleri kabulleri, destekleri ve samimiyeti için kendisine teşekkür ediyorum." dedi. 

Nevşehir Sanayi Dükkânları yapım işinin ihalesinin 20 Aralık'ta yapılacağını söyleyen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün ise Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hem siyasette hem de iş dünyasında şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Nevşehir’e ve ülkemize değer katacak projeler hayata geçirmeyi hedefliyoruz.Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.