AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneğini ziyaret ederek  Dernek Başkanı Ahmet Karataş ve Yönetim kurulu üyeleri ile istişarelerde bulundular.

AK Parti İl Başkanı Nevşehir Av. Muhammed Feyzi Aygün; "Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği’nin değerli daveti üzerine, Milletvekilimiz Sayın Süleyman Özgün, Belediye Meclis Üyemiz Ercan Kolaybulan ile sanayici esnafımızla buluştuk. Ülkemizin kalkınmasında hayati bir rol üstlenen sanayici esnafımızın ihtiyaçlarını ve karşılaştıkları zorlukları yakından dinledik, mevcut durumu görüştük ve çözüm yolları üzerine yapıcı fikir alışverişlerinde bulunduk. Ortak hedefimiz, sanayicimizin gücünü daha da ileri taşımak. Sanayi sektörü, sadece üretim yapan bir alan değil, aynı zamanda ülkemizin ekonomik kalkınmasında ve küresel rekabette yer almasını sağlayan en önemli güçlerden biridir. AK Parti olarak her zaman olduğu gibi sanayicimizin yanında durmaya, onlara her türlü desteği vermeye kararlıyız." dedi.

Nevşehir Sanayi Dükkânları yapım işinin ihalesinin 20 Aralık'ta yapılacağını söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ;"İl Başkanımız Muhammed Feyzi Aygün ile birlikte Dernek Başkanı Ahmet Karataş ve Değerli Yönetim Üyeleriyle buluştuk. Nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sırasında Nevşehir sanayi dükkânları projesi ile ilgili istişarelerde bulunduklarını ifade eden Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Karataş, Sayın vekilimiz ve il başkanına ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.