Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Karataş, Nevşehir Karma Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Abdulaziz Özdemir, Ankara'da MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ziyaret ettiler.

Nevşehir sanayisi esnaflarını temsilen Milletvekili Kılıç ile görüşmede bulunan heyet, kendilerine, Nevşehir sanayisinde bulunan kiracı esnaflarının yaşadıkları sıkıntılarını anlatarak, bu konuda Nevşehir'e yeni sanayi yapılması konusunda istişarelerde bulundular.

Nevşehir Sanayi Kiracıları Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Karataş görüşmeye ilişkin FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "Bugün Nevşehir sanayi kiracıları dayanışma derneği yönetim kurulu üyesi arladaşlarımız ve Nevşehir karma sanayi yapı kooperatifi Yönetim kurulu başkanı Abdulaziz Özdemir il yönetimdeki arkadaşlarla MHP Nevşehir Milletvekili Sayın Filiz Kılıç'ı Gazi mecliste ziyaret ettik. Sayın vekilimizin bizleri kibar ve güler yüzlü karşılaması bizi çok mutlu etti. Önce mecliste yemek ikramında bulundu sonrasında makamında derdimizi dinledi ve Nevşehir'e yapılacak yeni sanayi için üzerine düşen görev ne ise seve seve yardımcı ve destek olacağını söyledi. Samimiyeti ve ilgileri bizleri de çok mutlu etti. Sayın vekilimize çok teşekkür ettik." dedi.