Yerel

Nevşehir SGK yeni hizmet binası yükseliyor

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan Nevşehir SGK İl Müdürlüğü Yeni hizmet binası inşaatını yerinde incelediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün,Emre Çalışkan, İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve beraberindeki heyet Nevşehir SGK İl Müdürlüğü Yeni hizmet binasını yerinde incelediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ortak yaptıkları açıklamada; "Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapım işi kapsamında gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde, toplam 5000 m² alana sahip olacak bu proje, bodrum kat, zemin kat, 3 normal kat ve çatı katından oluşmaktadır. Yeni hizmet binası, modern ve işlevsel bir yapıya sahip olacak şekilde inşa edilmektedir.

İhale Tarihi: 1 Nisan 2024  
İnşaata Başlama Tarihi: 12 Haziran 2024  
Sözleşme Bedeli: 85.921.000 TL

Eski binadan yeni, modern hizmet binasına geçiş, Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nün vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmesi için kritik bir adımdır. Bu adım, hizmetlerimizi daha da güçlendirecektir." ifadelerinde bulundular.