Türkiye 3. Futbol ligi 2. gruptaki temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, 05 Ekim 2024 Cumartesi günü Gümüşhane temsilcisi Kelkit Hürriyet spor ile kendi sahasında karşılaşacak.

Nevşehir Belediye Spor Kelkit Hürriyet Spor maçı, 5 Ekim Cumartesi günü saat:15.30 oynanacak.

Hazırlıklar devam ediyor...

Nevşehir Belediyespor 5. haftada oynayacağı Kelkit Hürriyet spor maçı hazırlıklarına Nar'daki kendi tesislerinde yapmış olduğu antrenmanla devam ediyor. Antrenmanın ilk bölümünde fiziksel yüklenme, ikinci bölümünde ise hafta sonunda oynanacak müsabakaya yönelik taktik çalışma gerçekleştirildi.

Nevşehir Belediyespor bu zorlu maçtan mutlak 3 puan hedefliyor.

Zorlu müsabakayı İzmir Bölgesi Klasman hakemi Hasan Avcı yönetecek.

Kırmızı beyazlı temsilcimiz oynadığı ilk 4 hafta sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 4 puanla ligde 12. sırada yer alıyor. Konuk Kelkit Hürriyet spor ise 4 maç sonunda 2 galibiyet  2 mağlubiyet aldı. Ligde 6 puanla 7.sırada yer alıyor.

ANALİZ: Evinde oynadığı iki maçıda kaybeden Kelkit Hürriyet spor deplasmanda oynağı 2 maçtanda galip ayrılmayı başardı. Kontratak takımı olarak çok dikkat etmek gerekiyor. 4 hafta sonunda attığı 4 yediği 6 golle aslında dengeli bir takım görüntüsü veriyor. Öte yandan tesislerinin bakımı, 25 yeni oyuncu ,sunun birçoğunun liglere 1 hafta kala gelmesi nedeniyle iyi bir kamp dönemi geçiremeyen rakip takım maçların özellikle ikinci yarılarında kondisyon eksikliği gözle görülür bir şekilde hissediliyor.

Bu maçta 3 puan şart...

Temsilcimiz Nevşehir FK ise oynadığı 4 maç sonunda rakip fileleri 1 kez havalandırabildi. Bu özelliği ile gol noktalarında sıkıntı yaşadığı aşikar. Ligin şuan anda en az gol atan takımı hüviyetinde. Defansta ise daha dengeli ve güçlü bir görüntü veriyor. İlerleyen haftalarda sıkıntı yaşamaması için gol noktalarında ki eksikliğini biran önce gidermesi gerekiyor. Bunun için taraftarlarımızın 90 dakika boyunca takımının yanında olup itici gücünü kullanması gerekiyor.

Nevşehir spor FK- Kelkit Hürriyet Spor

Yer: Nevşehir Gazi Stadı

Tarih: 5.10.2024 Cumartesi

Saat:15:30

Hakemler:

 Hasan Avcı(Hakem)

 Mehmet Özer(1. Yardımcı Hakem)

 Eyup Özer(2. Yardımcı Hakem)

 Halil Alp Dağdelen(Dördüncü Hakem)

 Dilaver Yar(Gözlemci)

 Ertuğrul Büyükce(Temsilci)

 Hüseyin Ünlü(Temsilci)