Nevşehir FK yeni sezon hazırlıklarını yeni imaj yeni logo yeni transferler ile Hummel marka takım forması ve tüm malzemeleri ile kamp proğramına dahil olan 25 futbolcu 5 teknik heyet yeni sezona sıkı hazırlanıyor.

Teknik Direktör Hakan Ertürk yönetiminde, Nar Spor Tesisleri’nde yapılan antrenmanlara tüm futbolcular katıldı. Antrenman sırasında futbolcuların istekli ve mücadeleci halleri dikkat çekerken, teknik ekibin bu durumdan oldukça memnun olduğu gözlendi.

Teknik Direktör Ertürk’ten Memnuniyet

Teknik Direktör Hakan Ertürk, futbolcuların antrenmanlardaki performansından memnun olduğunu belirterek, takımın yeni sezona güçlü bir şekilde hazırlanacağını vurguladı. Ertürk, “Futbolcularımızın istekli ve mücadeleci tavırları, teknik ekibimizin yüzünü güldürüyor. Yapılacak transferlerle birlikte yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

Hazırlık Maçları ile Performans Testi

Nevşehir FK, kamp süresince yapacağı hazırlık maçları ile takımın genel performansını test edecek ve sezon öncesi eksikliklerini gidermeye çalışacak. Teknik ekip, oyuncuların hem fiziksel hem de taktiksel açıdan hazır olmaları için yoğun bir program uyguluyor. Kırmızı Beyazlı temsilcimiz 28 Temmuz'da Niğde Belediyespor ile ilk hazırlık maçına çıkacak.

Yeni sezon kura çekimi önümüzdeki hafta TFF de yapılacak toplantı ile 3 Lig 2. Gurup maç trafiği belli olacak.