Genel

Nevşehir su sporlarında yeni bir dönem başlıyor!

Mzn Teknoloji yöneticisi Muhammed Özen, Avanos ilçesine bağlı Göynük köyü mesire alanı’nda su sporlarına ilgi duyanlarla bir araya gelerek kürek çekti.

Mzn Teknoloji yöneticisi Muhammed Özen, bu kez Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Göynük köyü mesire alanı’nda su sporlarına ilgi duyanlarla bir araya gelerek kürek çekti. Daha önce Damsa Barajı’nda su sporlarının yaygınlaştırılması için yaptığı çağrıların ardından, Nevşehir’in diğer doğal güzelliklerine dikkat çekmeye devam eden Özen, Göynük Mesire Alanı’nın da su sporları için büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Özen, bu yeni deneyimle ilgili olarak şunları söyledi: "Göynük Mesire Alanı, hem doğasıyla hem de su kaynaklarıyla su sporları için harika bir alan. Burada düzenleyeceğimiz etkinliklerle hem yerel halkı su sporlarına teşvik etmeyi hem de bölgenin turizm potansiyelini artırmayı amaçlıyoruz." dedi.

Yakın zamanda Göynük’te su sporlarına yönelik yeni projeler geliştirmeyi hedefleyen Özen, bu tür faaliyetlerin gençlere sağlıklı ve eğlenceli alternatifler sunduğunu belirtti. Ayrıca, bölge halkını ve yetkilileri bu projeleri desteklemeye çağırarak, Göynük Mesire Alanı'nın da su sporları merkezi haline gelmesi için alt yapı çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Göynük mesire alanı diye bilinen bu yer Kızılırmak nehri üzerinde, bayramhacılı barajı yakınlarında bulunuyor...