Yaşam

Nevşehir Terlemezli gencin ölümü köy halkını yasa boğdu

Nevşehir'de dün akşam meydana gelen elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Terlemezli gencin vefatı köylülerini yasa boğdu.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Terlemez köyü sakinlerinden Hacıaslan Uçar oğlu Muharrem Uçar dün geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Gülşehir ilçesine bağlı Fakuşağı köyü çıkışında iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında olay yerinde hayatını kaybeden Muharrem Uçar köylülerini yasa boğdu.

Dün, kaza günü sabahında kız kardeşini yurtdışına uğurlayan 25 yaşındaki Muharrem Uçar bir evin tek oğlu olduğu öğrenildi.

(Cenazesi için kız kardeşinin yurt dışından gelmesi bekleniyor)

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak hayatını kaybeden genç kardeşimize Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.