Nevşehir merkez Bekdik Mahallesinde bin 410 konuttan oluşan TOKİ 5.Etap konutlarında ikamet eden vatandaşlar site yönetimi binasının önüne gelerek başlattıkları imza kampanyası ile tepkilerini dile getirdiler.

Nevşehir TOKİ 5. Etapta vatandaşlar tepkili

TOKİ 5.Etap'ta yaşanan sorunlar dolayısıyla gazetemize konut sakinlerinden dile getirilen şikayetlerde; "Bizim site sakinleri olarak sorunlarımız çok büyük.  Müteahhit  ilgilenmiyor asansörler alt yapı elektrik vs bir çok sorunumuz bulunuyor. Ama maalesef sorunlarımız devam ediyor biz yetkililerden biran önce çözüm bekliyoruz. Artık şikayetimiz dile gelsin istiyoruz" dediler.

Konut sakinleri olarak imza topladık

Konut sakini vatandaşlardan Mahir Neşeli'de, "Altyapıda sıkıntı yaşıyoruz. Her binada 2 asansör var hepsinin teki çalışıyor. O çalışan asansörde hergün arıza çıkıyor. Diğer asansörü açın dendiğinde parçası yok diyip geçiyorlar. Bazı dairelerde su patlıyor su kaçırıyor. Yani o kadar sorun varki aslında buraya Devletimizin el atması lazım. Muhatap bulamıyoruz. Yaşadığımız bu sıkıntıların giderilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na ulaştırmak ve taleplerimiz için imza kampanyası başlattık. Dilekçemizi yarın vereceğiz. Artık yetkililerin bize yardımcı olmasını sorunlarımızı çözmesini ve bu konuda açıklamada bulunarak bizleri bilgilendirmesini bekliyoruz" dedi.