K-Pop Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı.  

Nevşehir’in Ürgüp ilçesi festival alanında Kore’nin ünlü sanatçıları Hwasa, Nowadays ve Onestar’ın katılacağı ve çeşitli Kore kültür içeriklerini deneyimlenebileceği 'K-Kültür Festivali' start aldı.

Ürgüp Festival Alanında gerçekleşecek olan büyük K-Pop konseri hallyu severlerini bekliyor!

ㅇEtkinlik Adı : K-Kültür Festivali

ㅇTarih ve Saat : 29 Haziran 2024 Cumartesi Günü, 16:00~23:00

ㅇYer : Ürgüp Festival Alanı

Nevşehir'deki Ürgüp Açık Hava Sahnesinde 'Skyward Harmony Festival: Umut Kanatlarını Açıyor' temasıyla gerçekleştirilecek. Ünlü Koreli aktör ve sunucu Park Jae-min'in sunumuyla gerçekleşecek bu konserde, kız grubu Mamamoo'dan Hwasa, ünlü vokalist Lim Han-byeol ve yeni erkek grubu Nowadays gibi isimler sahne alarak görkemli performanslar sergileyecekler.

Etkinlikte, K-POP konseri de dahil olmak üzere geleneksel Kore müziği gösterileri gibi çeşitli Kore kültürünü tanıtmayı amaçlıyor.

Ürgüp'te hazırlıklar tamamlandı...

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul; "Konser kapıları kalabalıklaşmaya başlamış. Arabayla gelmemeye çalışalım. İki kapı kalabalık bir kapı da Sivritaş istikametinde var. Orası şimdilik boş." dedi.

1) Hwasa

Güney Koreli bir şarkıcı ve aynı zamanda ‘Mamamoo’ grubunun rap ve vokalinden sorumlu üyesidir. Ses tonu, dinamik kontrolü ve çeşitli şarkı söyleme yöntemlerini kullanması ile doğuştan gelen detaycılığıyla bir idol için tüm zamanların en iyi vokalisti olarak değerlendirilmektedir. Hwasa'nın sahnesini izlemek, Kore'de bir pop şarkıcısını izliyormuş hissi verdiği söylenmektedir.

2) Nowadays

Daha çıkış yapmadan önce vokal, rap, dans, performans ve görsellik gibi her alanda yetenekli bir grubun doğması yönünde beklentiler yükselirken Nowadays, izleyenlerin gözlerini alamayacağı kadar iyi bir sahne sunarak dikkatleri üzerine çekmiştir. "Sevenlerimizi etkileyecek ve yankı uyandıracak bir grup olacağız" diyerek ideallerini dile getirmiştir. Gelecek hedeflerine ilişkin beklentileri ise her zamankinden daha yüksekti.


3) Onestar (Lim Hanbyul)

Üstün vokal yeteneği ile “Vokal Kılavuzu" olarak adlandırılan Lim Hanbyul, birçok ballad şarkısını büyük başarıyla seslendirmiş yetenekli bir şarkıcıdır. Monday Kiz grubu vokalisti ve aynı zamanda kendine özgü duygusal yaklaşımıyla kabiliyetli bir söz yazarı-bestecisi olarak temiz ve yüksek vokalleri ile duygularını incelikli bir şekilde ifade etme yeteneği, özellikle gençler arasında geniş bir hayran kitlesi kazanmasını sağlamıştır.

4) Park Jaemin (Sunucu)

Aktör ve çok yönlü bir şovmen olarak, iyi görünümü ve zekasıyla seviliyor.

Editör: İbrahim UYSAL