Nevşehir Valisi Ali Fidan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimlerinde Ürgüp’e bağlı Ortahisar Beldesinden yeniden Belediye Başkanı seçilen Mustafa Ateş’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’ten Ortahisar'da planlanan projeler ve belediye tarafından belde genelinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ateş, “Nevşehir Valimiz Sayın Ali Fidan Bey ve beraberindeki heyeti belediyemizde ağırladık. Projelerimizi, Ortahisar'ı konuştuk. Nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Vali Fidan'a ziyaretinde İlçe Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Çam, Garnizon komutanı Murat Yakın ile İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş'te eşlik etti.

Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan Vali Fidan, Ürgüp’e bağlı Ortahisar Beldesini ziyaret ederek, Beldede faaliyetlerini sürdüren esnaflarımızı ziyaret etti. Vali Fidan, ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.