Yaşam

Nevşehir ve ilçelerinde bugün vefat edenler (09.08.2024)

Nevşehir ve ilçelerinde bugün (09.08.2024 Cuma) beş vatandaşımız hayatlarını kaybetti. “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn”

Nevşehir ve ilçelerinde vefat eden vatandaşlarımızın yer aldığı bilgiler ve defnedileceği mezarlıklar şöyle:

09.08.2024 CUMA

  1. Nevşehir İbrahim Paşa Mahallesinden Cevriye İşler (76) vefat etti. Cenazesi Kurşunlu Camii Öğle Namazı (Alacaşar Köyü)
  2. Nevşehir Güzelyurt Mahallesi Gelincik Sokak Uzmanlar Sitesi sakinlerinden, sanayisi galeri esnaflarından Durmuş oğlu Erol Tunçer (63) vefat etti. Cenazesi bugün öğlen cuma namazına müteakip Külliye Camiinde kılınan cenaze namazın ardından Taşlıbel Mezarlığı'nda defnedildi. 
  3. Ürgüp sakinlerinden Ankara'da ikamet eden Özcan Köşker'in eşi, Salih Köşker'in annesi Şerife Köşker (84) vefat etti.  Cenazesi bugün Ankara Karşıyaka Mezarliğında 15.30 da defnedilecektir.
  4. İbrahimpaşa köyü sakinlerinden, Ürgüp Fatih mahallemizde ikamet eden ve Ürgüp belediyesi şöforlarından emekli, Süreyya ve Veysel Dinç'in babaları Mahmut Dinç (75) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ürgüp'te defnedilecektir..
  5. Çalış kasabası sakinlerinden İlhami Ceylan vefat etti.

Allah rahmet eylesin

FİB Haber.com ailesi olarak; hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."