Resepsiyon, Vali Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan’ın davetlileri karşılamasıyla başladı.

Jandarma Sosyal Tesislerinde düzenlenen resepsiyona; Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  Nevşehir Cumhuriyet Başsavcı Durmuş Ali Karakoca, NEVÜ Rektörü Prof.Dr. Semih Aktekin, Garnizon Komutanlığı adına Hava Mühendis Albay Hasan Şimşek, İl Jandarma Komutanı  Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz , Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır, Assuva Uzay ve Havacılık Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ, protokol üyeleri, kurum müdürleri, askeri erkân ve emniyet mensupları, muhtarlar, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizim aileleri ve kahraman gazilerimiz katıldı.

Resepsiyonda; Nevşehir Valisi  Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan, davetlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

 “Davetimize icabet ederek geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diyen Vali Fidan, katılımcıların 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik etti.

Vali Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan, masaları dolaşarak, tüm misafirleri ile sohbet ettiler.

Konukları, Şehit aileleri ve yakınları ile yakından ilgilenen Vali Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan,  onlarla bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.