Eğitim

Nevşehir'de 30 yıl sonra önlük giyip yaka taktılar

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Alacaşar ilkokulu 94 mezunları 30 yıl sonra önlüklerini giyip beyaz yaka takarak hasret giderdi.

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Alacaşar köyü ilkokulu 94 mezunları 30 yıl sonra önlüklerini giyip beyaz yaka takarak hasret giderdi.

Alacaşar ilkokulu 94 Mezunları 30 Yıl Sonra Buluştu

Alacaşar İlkokulu 94 mezunu yaklaşık 10 kişilik arkadaş grubu 30 yıl sonra bağ evinde buluşarak hem sohbet muhabbet etti hem de hatıraları canlandırdı.

Buluşmada mezunlar anılarını paylaşarak, geçmişten kalan dostluklarını yad etti.

 ‘HEPİMİZ ÖĞRENCİLİK GÜNLERİMİZİ ÖZLÜYORUZ’ 

Organizasyonu düzenleyen Abdulaziz Özdemir; "Alacasar köyü ilkokul 94-95 mezunları olarak 30 yıl sonra Abbas Satılmış'ın bağ evinde buluştuk. Öğrencilik günlerimize döndük. Bu ekip 5 yıl hep beraber okuduk. Arkadaşları tek tek aradım sağolsunlar Kayseri'den çıkıp gelen oldu. O geçmiş unutulmaz yılları hatırlayıp yad etmek için terziye özel önlük ve yaka diktirdik. Hatta ayaklarımıza çedik de giyecektik ama bulamadık. 30 yıl önce olduğu gibi yıllar sonra okul önlüklerimizi giydik beyaz yakalarımızı taktık. Ve o günleri yad ettik. Proğrama katılan 94 mezunu arkadaşlarımız Yasin Aslan, Abbas Satılmış, Habil Aslan, Ruhi Torun, Bekir Albayrak, Selçuk Torun, Yakup Demirbağ, Derviş Yiğit ve Mahmut Sami Özdemir'e teşekkür ediyorum." dedi.

Nevşehir'de önlük, beyaz yakayla 30 yıllık vefa

Gece sonunda bol bol resim çektiren mezunlar bu buluşmayı geleneksel hale getirme kararı aldılar. Ayrıca her geçen yıl daha da artan katılımla devam etmesi temennisinde bulunarak buluşma noktasından keyifli bir şekilde ayrıldılar.