Nevşehir

Nevşehir'de acı veda: İki kardeş gözyaşları içinde toprağa verildi

Nevşehir'de dün akşam meydana gelen elim trafik kazasında hayatlarını kaybeden iki kardeş kardeş toprağa verildi.

Nevşehir'de dün akşam meydana gelen elim trafik kazasında hayatlarını kaybeden Arda ve Ayberk Çölyen kardeşler son yolculuğuna uğurlandı.

Nevşehir sanayi esnaflarından oduncu Hazım Çölyen'in torunları, Mustafa Çölyen'in oğlulları Arda Çölyen (19) ve Ayberk Çölyen (18) kardeşlerin cenazeleri bugün ikindi namazını müteakip Nevşehir Külliye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Kaldırım Mezarlığı´nda toprağa verildi.

Taziyeleri merhumun dedesi Hazım Çölyen ve babası Mustafa Çölyen'in kabul ettiği cenazeye, ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Çat önceski dönem Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, hayatlarını kaybeden geç kardeşlerin arkadaşları ile çok sayıda vatandaşlarında aralarında bulunduğu iş dünyasından çok sayıda isimler katıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, "Mustafa Çölyen kardeşimizin evlatları Arda ve Ayberk Çölyen yavrularımızın ikindi namazını müteakip Nevşehir Külliye Camiinde cenaze törenine katıldık. Kardeşlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailemize sabırlar diliyorum. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'da ;"Dün gerçekleşen elim trafik kazasında hayatlarını kaybeden sanayi esnafımızdan Mustafa Çölyen’in sevgili evlatları Arda ve Ayberk'e son görevimizi yerine getirdik. Çölyen ailesinin derin acısını paylaşıyor, kendilerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet eylesin." dedi.