Bugün 13 Aralık 2023 Çarşamba. Nevşehir'de bugün neler yaşandı? Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde yaşanan gelişmeleri sizler için derledik. İşte Nevşehir ve ilçelerinde sizler için derlediğimiz günün gelişen bazı olaylarından haberleri kısa başlıklarla veriyoruz. 

Nevşehir'den kısa kısa haber turu ! 

İşte Nevşehir'in gözü, kulağı ve ortak sesi FİB Haber Alo Nevşehir WhatsApp ihbar hattına "Sizden Gelen Şikayet ve İhbarlar"

Milletvekili Çalışkan, 2024 Yılı Bütçe Görüşmelerinde konuşacak.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan,  "Yarın (14 Aralık 2023 Perşembe günü), TBMM Genel Kurulu 2024 Yılı Bütçe Görüşmelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan Kapadokya Alan Başkanlığı bütçesinde AK Parti Grubumuz adına konuşma yapacağım." dedi.  

Nevşehir'de 2. Tarım Fuarı yarın start alıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) denetiminde Zümrüt Fuarcılık tarafından 14-17 Aralık 2023 tarihleri arası düzenlenecek olan Fuar Türkiye'nin farklı yerlerinden bir çok yerli yabancı firma ve ziyaretçiyi Nevşehir'de buluşturuyor.

Kente önemli katkılar sağlaması beklenen fuar, 120'den fazla yerli ve yabancı firmanın katılımıyla toplam 10 bin metrekare kapalı alanda düzenlenecek.

4 gün sürecek olan ve Nevşehir kapalı pazar yerinde düzenlenecek fuar 10.30 – 17.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Yer: Nevşehir Kapalı Pazar Yeri

Tarih: 14-17 Aralık 2023

Nevşehir'de Veliler Okul önünde kavga ettiler!

Nevşehir merkezinde bir okul önünde iki veli arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı araya giren polisler büyümeden ayırdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Nevşehir'de "Mutlu Çarşambalar" Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, özel sporcularla bir araya gelerek "Mutlu Çarşambalar" projesi kapsamında unutulmaz bir gün yaşattı.

Nevşehir Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, genç sporcularla birlikte sportif aktiviteler düzenlendi. Antrenörler, özel sporculara çeşitli branşlarda eğitimler vererek hem fiziksel aktivitelerini artırmalarına hem de sosyal etkileşimlerini güçlendirmelerine katkı sağladı.

Etkinlik kapsamında konuşan Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, "Bu projede amacımız, özel sporcularımızın sporla buluşmalarını sağlayarak onların hayatlarına olumlu bir etki bırakmak. Sporun birleştirici gücünü kullanarak, bu gençlerimizi toplumla daha fazla entegre hale getirmeyi hedefliyoruz. Bugün burada yaşanan mutluluğu, her çarşamba düzenlenecek etkinliklerle daha da artırmayı planlıyoruz" dedi.

Etkinlik, özel sporcuların yüzlerindeki tebessümlerle sona ererken, katılımcılar gelecek etkinlikleri sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler. "Mutlu Çarşambalar" projesi, özel sporcuların sporla buluştukları her çarşamba günü düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.

Vali Fidan, Bakan Yerlikaya Başkanlığındaki Video Konferans Toplantısına Katıldı

Nevşehir Valisi Ali Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, 81 İl Valileri, Emniyet Müdürleri ve Jandarma Komutanlarının katılımıyla, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı.

"Kalemin Yolculuğu" sergisine davet!

Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerleri Tarafından Hazırlanmış olan "Kalemin Yolculuğu" isimli sergimize tüm halkımız davetlidir.

Tarih: 15.12.2023 Saat: 10.00 (Cuma-Cumartesi - Pazar) Yer: Forum Kapadokya AVM Kalemin Yolculuğu

Nevşehir ve ilçelerinde 5 gün hava nasıl olacak?

Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü, Nevşehir ve İlçelerinde önümüzdeki 5 gün için ilk hava tahminlerini açıkladı. İşte Hava Durumu...

Nevşehir Belediyespor Adana maçı Çarşamba gününe alındı....

Türkiye 3. Futbol ligi 4. gruptaki temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü deplasmanda Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.  15 . hafta karşılaşmalarının ardından 3. Lig'de sezonun ilk devresi tamamlanacak. 

Nevşehir Belediyespor'da geçtiğimiz hafta sonu oynanan Sebatspor maçında sarı kart gören Ender Alkan, Ömer Yıldırım ve Caner Cengiz cezalı duruma düştü. Sarı kart cezalı 3 sporcu'da 15 . hafta kapsamında 20 Aralık 2023 Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Adana 1954 FK maçında görev alamayacak.

«04 (15.Hafta)»                                                              

20.12.2023 14:00              Sultanbeyli Belediye Spor-Armoni Alanya Kestelspor

20.12.2023 14:00              Tokat Belediye Plevne Spor-İdaş Çatalcaspor

20.12.2023 14:00              Bıtexen Adana 1954 Futbol Kulübü-Nevşehir Belediye Spor

20.12.2023 14:00              Siirt İl Özel İdaresi Spor -Orduspor 1967 A.Ş.

20.12.2023 14:00              Sebat Gençlik Spor-23 Elazığ Futbol Kulübü       

20.12.2023 14:00              Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş -Bursa Yıldırım Spor

20.12.2023 14:00              Güneş Holding Çankaya Spor Kulübü-Muş 1984 Muşspor

Unutmadan:" İyiliğe teşekkür yandaşlık değil, eksiğe eleştiri düşmanlık değildir."

Nevşehir'in Whatsapp Haber Hattı : Çekin, Gönderin, Yayınlayalım : 

Nevşehir’e Gündemin Adresi www.fibhaber.com Nevşehir'de gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız haberin fotoğrafı çekin bize 0 532 384 48 50 whattsapp numarasından atın yayınlayalım.