Nevşehir'de NİSSARA AVM içerisindeki bir giyim mağazasında unutulan çantayı fark edip, çalan şüpheli şahıslar, polis ekiplerince yakalandı.

İçerisinde; Airpods, Lens ve 2500 TL nakit para ile yaklaşık 12 bin lira değerinde olan çanta sahibine teslim edilirken, şüphelilerin yaptığı hırsızlık anları kameraya yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Olay, 17.08.2024 günü Nevşehir'de NİSSARA AVM içerisindeki bir giyim mağazasında meydana geldi. F.Ö., alışveriş yapmak için gittiği mağazada çantasını unutup, ayrıldı. Bu sırada mağazada müşteri olarak bulunan şüpheli bayan şahıslar, çantayı fark etti. Bir süre çantayı inceleyen şahıslar, daha sonra unutulan çantayı alıp, mağazadan çıktı. Bu sırada çantasını unuttuğunu fark eden mağdur vatandaşımız mağazaya geri döndü. F.Ö.'nün çantası bulunmayınca durum, polise bildirildi. Çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro amirliği ekipleri, görüntülerden şüpheliyi tespit etti. Hırsızlık yaptığı belirlenen zanlılar yakalanırken, şüphelinin yanında bulunan çanta ise sahibine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri sonrası şüpheliler 'hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi.