Son yıllarda motosiklet kullanımının arttığı Nevşehir'de polis ekipleri tarafından motosikletlere yönelik denetimler sürdürülüyor. Denetimlerde abart egzoz, sürücü belgesiz ve kask kullanmayan motosiklet sürücüleri üzerinde duruldu.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte huzurun sağlanması adına tüm birimlerin katılımıyla denetim yaptı.

Nevşehir'de ceza yiyen motosikletli gençler özür diledi

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Çevre yolu Kapadokya Forum AVM önünde yapılan denetimlerde trafik polisleri tarafından durdurulan 3 motosiklet sürücüsüne kurallara uymadığı için toplam 16 bin TL cezai işlem uygulandı. 

CEZA KESİLEN GENÇLERDEN SELFİE İSTEĞİ 

Bu kapsamda, Nevşehir'de bir grup motosikletli genci durduran polis, trafik kurallarını ihlal eden 3 motosiklet sürücüsüne ceza kesti. Cezaya razı gelip hatalarını kabul eden 3 kafadar arkadaş özür dileyerek, cezaya rağmen polisle selfie çektirme talebinde bulundular. Polis memuru gençlerin isteklerini geri çevirmedi. Nevşehirli gençler kendisine ceza kesen trafik polisiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

3 Kafadar motosiklet sürücüsü sonrasında da; "Biz hata yaptık. Cezayı hakettik. Polislerimizin Allah yardımcısı olsun. Bizlerin hayatı için şu soğuk havada görev yapıyorlar. Bu bizim için ilk ve son oldu. Bu ceza bize akıl ağacı oldu daha da böyle bir hata yapmayacağız. Trafik kurallarına uyacağız." diyerek kendilerine ceza kesen polis memuruna teşekkür ettiler.