David People Coffee, Nevşehir merkez 2000 Evler mahallesi, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Sokak No: 40/B adresinde vatandaşların hizmetine açıldı.

Aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz David People Coffee Nevşehir halkının hizmetine girdi.

Kaliteli, yenilikçi ve farklı ürünler yaratan, Dünya kahve kültürünü Türkiye’nin yanı sıra tüm Dünya’da tüketiciler ile buluşturup tüketicilerin kendini iyi hissedeceği ve keyifle tüketeceği ortamlarda sunarak sektöründe en beğenilen ve tercih edilen markamız David People Coffee Nevşehir adresimizde sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz.

En kaliteli kahveler, leziz tatlılar ve sıcacık atmosferimizle herkesi bekliyoruz. Açılışımıza özel sürprizler ve indirimler de sizi bekliyor olacak! Bizi ziyaret edin ve keyif dolu anların tadını çıkarın.

DEKORASYON VE DENEYİMDE ÜSTÜN KALİTE

David People Coffeesıra dışı konsepti ve iddialı lezzetleri ile Nevşehir Kapadokya Bölgesinin en popüler mekanlar listesinde çoktan yerini aldı! 

David People Coffee, Nevşehir Kapadokya bölgesinde kahve severleri bir araya getiriyor. Markamız, tutkuyla işlediğimiz kahve çekirdekleriyle her damak zevkine uygun bir lezzet sunuyor.

İşte David People Coffee'de her anı özel kılan detaylar!  Hem dostlarınızla sosyalleşip keyifli vakit geçirebileceğiniz, hem de rahat çalışma alanlarımızda projelerinizi tamamlayabileceğiniz bir ortam sunuyoruz. Gelin, eşsiz kahve ve bakery ürünlerimizin tadını çıkarın!

David People Coffee, her fincanda unutulmaz bir lezzet vaat ediyor. Özenle seçilmiş kahve çekirdekleri ve ustalıkla hazırlanan içeceklerimiz, kahve tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya aday. Deneyimli baristalarımız, her bir fincanda mükemmeliyeti sunuyor.

Bizde www.fibhaber.com olarak Sıcak bir ortamda sevgiyi ve lezzeti paylaşabileceğiniz, David People Coffee'nin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

David People Coffee ailesine Hoşgeldin.

En iyi kahve deneyimi için artık Nevşehir şubemize de bekleriz.

Unutmayın, keyif dolu bir gün ve yüzünü gülümsetecek bir sebep arıyorsan David People da seni bekleyen lezzetler var.

"David People Coffee" 

"Kahve Tutkunlarının Buluşma Noktası"

Adres: 2000 Evler Mahallesi Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Sokak No 40/B Nevşehir/Merkez 

Instagram: davidpeoplecappadocia