Eğitim

Nevşehir’de Eğitim ve İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Eğitim Bir Sen Şubesi tarafından düzenlenen eğitim ve istişare toplantısına katıldı.

Nevşehir AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal Şube yöneticileri ve İlçe temsilcileri ile birlikte eğitim-öğretime dair ÖMK ve gündemdeki konularla alakalı istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal; "Programımıza katılıp katkı veren Sn Vekilimize, Milli Eğitim Müdürümüze, katılımcılara ve Öğretmenevimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Nevşehir Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya katılan Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'da; "İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yazıcı ile birlikte Eğitim Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal, Şube yöneticileri ve İlçe temsilcileri ile eğitim-öğretime dair gündemdeki konularla alakalı istişare toplantısı gerçekleştirdik.Değerli öğretmenlerimize katkıları için teşekkür ederim." dedi.