Olay, bu akşam saat: 20.30 sularında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çat kasabası istiklal mahallesi orta belen mevkiinde tarlasının yanında sulama kuyusu panosundaki elektrik arızasını gidermek isteyen Kerim Soylu (34), meydana gelen kaçaktan dolayı elektrik akımına kapıldı.  Akıma kapılarak eli yaralanan genç çiftçi o sırada traktör bakımı için şans eseri olay yerinde bulunan Ramazan Biltekin isimli bir vatandaşımız tarafından hemen Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen Kerim Soylu yapılan tedavisi sonrası taburcu edildi.

Konuya ilişkin FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan patates üreticisi Kerim Soylu; " Çat kasabası istiklal mahallesi orta belen mevkiinde bulunan sulama kuyumuzun panosunda meydana gelen arızayı gidermek isterken elektirik akımına kapıldım. Sağ elimde yanık meydana geldi. O sıra traktör bakımına gelen Ramazan Biltekin arkadaşım sağolsun derhal beni hastaneye götürdü. Burada acil müdahale ettiler tedavim sonrasında da taburcu ettiler. Ben yaşadım Rabbim kimseye böyle bir olay yaşatmasın" dedi.

Soylu açıklamasının sonunda çiftçileri uyararak, "Ben bugün böyle bir talihsiz olayı yaşadım. Benim başıma gelmez diye düşünmeyin. Benim buradan tüm çiftçilerimize tedbirli olmalarını tavsiye ediyorum. Zira bu işin şakası yok" dedi.

Talihsiz çiftçimize geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, acil şifalar diliyoruz.