Genel

Nevşehir'de neden Emekli Memur Sen’li olmalı?

Emekli Memur Sen Nevşehir İl Temsilcisi Recep Soylu, Emeklilerin neden "Emekli Memur Sen’li" olması gerektiği ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Emekli Memur Sen Nevşehir İl Temsilcisi Recep Soylu, Emeklilerin neden Emekli Memur Sen’li olması gerektiği ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Soylu, yapmış olduğu açıklamada;

 “Gerek sosyal haklar olsun, gerekse ekonomik haklar olsun ve daha birçok hakkımız olan haklara sahip olabilmenin yolu sendikalı olmaktan geçer. Sendikalı değilsen ekonomik ve sosyal güvenlik hakların yok demektir.

İşverenler sosyal hakları ancak kendileri ile özel işbirliği yapan ya da yalvaranlarla hareket eder,

Onurlu bir Emeklinin ise buna ihtiyacı yoktur. Onurlu bir Emekli kendisi gibi emekli olan arkadaşları ile birlik olur, hakkı olanı ister, yada hakkını arayacak olan sendikayı arar.

Eşit işe eşit ücret ve insanca yaşanacak bir ücret almak sendikalı olmakla gerçekleşir…

Sendikalı olmak Emekli için hakkaniyet yolunda koruma kalkanına sahip olmak demektir.

Bu bağlamda etkisiz kalmayı değil, etkili ses getiren sendikacılık anlayışı doğrultusunda her zaman üyelerinin yanında olmayı kendisine ilke edinmiş sendikayı tercih etmek, hak arama yolunda mücadelenin güç zincirine bir halka daha eklemek, daha etkin ve daha verimli olabilme yolunda merdivenleri basamak basamak tırmanmak adına güce güç katmaktır.

Bu doğrultuda her zaman dik duruşuyla üyelerinin yanında olan, üyelerinin haklarını arama ve koruma yolunda EMEKLİ MEMUR-SEN ailesine gönül bağlayarak katılım sağlayan değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ederken, Emekli olupta EMEKLİ SANDIĞI, SSK ve BAĞKUR Emeklisi olup, Sendikamıza üye olmayanları da “ bir elin nesi var, iki elin sesi var “ anlayışı ile Ofisimize gelerek, Sendikamıza üye olmaya davet ediyorum. 

ADRES:                                                                                                                        Recep SOYLU
Yeni Mahalle Nar caddesi Ahmet içel iş Merkezi                                             Emekli Memur Sen 
No:44/1  NEVŞEHİR    Tel. 0 533 691 57 66                                                      Nevşehir Temsilcisi