2024 yılının 'Emekliler Yılı' ilan edilmesinin ardından, emeklilere özel tanınan Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında yaz aylarında ücretsiz kalma uygulamasından yararlanan 4. Dönem emekliler, Kapadokya'da tatil yapma fırsatı buldular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edilmesinin ardından, emeklilere özel tanınan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında yaz aylarında ücretsiz kalma uygulamasından faydalanan emekliler, Nevşehir'de tatil yaptılar. Nevşehir'de Kapadokya turu ile Avanos, Ürgüp, Göreme, Uçhisar'ı keşfettiler.

Nevşehir'de ücretsiz Kapadokya tatili keyfi

SGK Nevşehir İl Müdürü Mehmet Baltacı "4. Dönem de KYK yurdunda ücretsiz konaklayan Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları olan emeklilerimize Sıcak Hava Balon seyir turu düzenledik. Kapadokya turu proğramı çerçevesinde, emeklilerimize Vadi yürüyüşü, Avanos, Çanak Çömlek Atölyeleri, Yeraltı Seramik Müzesi ve Avanos Sallanan köprü turu düzenledik.Umarım Emeklilerimiz ve aileleri güzel bir tatil geçirip illerine döndüklerinde birer Nevşehir gönüllüsü olarak ilimizi kendi çevrelerine anlatırlar" dedi.