Eğitim

Nevşehir'de Erşah Özel Güvenlik kayıtlarına rekor başvuru

Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu faaliyete geçtiği yaklaşık 2 aylık bir sürede, başarılı çalışmaları eğitim ve hizmetleriyle sektörde fark yaratıyor.

Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu faaliyete geçtiği yaklaşık 2 aylık bir sürede, başarılı çalışmaları eğitim ve hizmetleriyle sektörde fark yaratıyor.

Nevşehir'de Erşah Özel Güvenlik kayıtlarına rekor başvuru...

2024 yılında Adalet Bakanlıgı Milli Eğitim Bakanlıgı başta olmak üzere Kamu Kurumlarından  peşpeşe yapılan Özel Güvenlik Personeli alımı açıklamalarından dolayı kısa bir eğitim ve sınavla sertifika sahibi olup kamu kurumlarına atanmak isteyen Nevşehir'lilerin başvurduğu ilk adres Erşah Ozel Güvenlik Eğitim Kurumu oldu.
Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu kısa bir süre önce açılmasına rağmen Dürüst,İlkeli ve  Şeffaf bir ticari anlayış sergilemesinden dolayı tercih ediliyor. 
Ayrıca  verdiği profesyonel egitim, kaliteli hizmetleri ve  sınavlardaki yüksek başarı oranı  sayesinde Erşah Özel Güvenlik Egitim Kurumu bu sertifikayı almak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Kurumun kurucu ve yöneticisi Emekli Başpolis Ersel Şahin yaptığı açıklama da; her sınav dönemi için kontenjanlarımızın çok çabuk dolması ve Nevşehirliler tarafından tercih ediliyor olmamızdan dolayı mutlu ve gururluyuz dedi. Ayrıca kurumumuzda eğitim alan kursiyerlerimizin memnuniyetlerini önemsiyoruz bu memnuniyetlerin bize olumlu geri dönüşlerini net bir şekilde hissediyoruz,  bu övgü ve iltifatlara layık olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz dedi.

İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMA İÇİN İLETİŞİM: 0 506 581 91 34 - 0 552 825 05 52 - 0 384 214 01 00

HİZMETLERİMİZ

  • PROFESYONEL EĞİTİM
  • SİLAHLI/SİLAHSIZ EĞİTİM
  • KALİTELİ HİZMET

Erşah Özel Güvenlik Akademisi olarak, güvenlik sektöründe kariyer yapmak isteyenler için en iyi eğitim ve destek hizmetlerini sunuyoruz.

  • Silahlı Temel Eğitim
  • Silahsız Temel Eğitim
  • Silahlı Yenileme Eğitimi
  • Silahsız Yenileme Eğitimi

NEVŞEHİR ERŞAH ÖZEL GÜVENLİK KURSU

ADRES: Emek Mahallesi Damat İbrahim Paşa Bulvarı No:57/ Z 01 (İtfaiye Karşısı) Merkez/NEVŞEHİR

İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMA İÇİN İLETİŞİM Tel: 0 506 581 91 34 - 0 552 825 05 52 - 0 384 214 01 00

Instagram: ersah_ozel_guvenlik

www.ersahozelguvenlik.com