Nevşehir'de Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu ilk eğitim dönemini tamamladı. İkinci dönem kayıtlarına yoğun talep var.

Nevşehir'de geçen ay hizmete giren Erşah Özel Güvenlik Eğitim kurumu başarılı geçen eğitim ve atış dönemi sonrası ilk mezunlarını verdi. Bu dönemde gündüz ve akşam sınıfları ile Özel Güvenlik Görevlisi adaylarına farklı alternatifler sunmaya hazırlanan Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu kayıtlarına yoğun talep var.

Ayrıca profesyonel kadrosu, güleryüzlü personeli geniş ferah sınıfları ve kaliteli eğitim materyalleri sayesinde tercih edilmeye ve sektör de ses getirmeye devam ediyor. Açılışından sonra kısa sürede Nevşehir de tanınan firma silahlı , silahsız özel güvenlik sertifikası vermenin yanısıra Özel Güvenlik Görevlilerine yenileme ve silah farkı eğitimleri veriyor. 


Firmanın Kurucu ve Yöneticisi Ersel ŞAHİN yaptığı açıklamada amaçlarının Özel Güvenlik Görevlisi  adaylarına ve mevcut Özel Güvenlik Görevlilerine en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu bunu da kısa sürede başarmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Bunun yanısıra uygun fiyatlar ve kredi kartına taksit seçenekleri ile adaylara ödeme kolaylıkları sağladıklarını bu sayede  kısa sürede sınıf kontenjanlarının dolmasından yanada memnuniyetlerini dile getirdi.

HİZMETLERİMİZ

  • PROFESYONEL EĞİTİM
  • SİLAHLI/SİLAHSIZ EĞİTİM
  • KALİTELİ HİZMET

Erşah Özel Güvenlik Akademisi olarak, güvenlik sektöründe kariyer yapmak isteyenler için en iyi eğitim ve destek hizmetlerini sunuyoruz.

YENİ KAYITLARA 35% İNDİRİM

  • Silahlı Temel Eğitim
  • Silahsız Temel Eğitim
  • Silahlı Yenileme Eğitimi
  • Silahsız Yenileme Eğitimi

NEVŞEHİR'İN EN PROFOSYONEL EĞİTİM KADROSU İLE GÜNDÜZ VE AKŞAM SINIFLARINDA EN İYİ EĞİTİMİNİ ALMAYA HAZIR MISIN?

Silah Farkı Eğitimi

SINIRLI KONTENJAN!!!

NEVŞEHİR ÖZEL GÜVENLİK KURSU

ADRES: Emek Mahallesi Damat İbrahim Paşa Bulvarı No:57/ Z 01 (İtfaiye Karşısı) Merkez/NEVŞEHİR

İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMA İÇİN İLETİŞİM Tel: 0 506 581 91 34 - 0 552 825 05 52 - 0 384 214 01 00

Instagram: ersah_ozel_guvenlik

www.ersahozelguvenlik.com