Yaşam

Nevşehir'de gaziler ve şehit aileleri onuruna yemek

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehitlerimizin kıymetli emanetleri ve kahraman gazilerimiz onuruna yemek programı düzenlendi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve eşi Dr. Meşfika Loğoğlu, şehit ve gazi aileleri onuruna Topuzluhan Restaurant’ta yemek programı düzenledi.

Proğramda şehitlerimizin kıymetli emanetleri ve kahraman gazilerimizle tek tek ilgilenen Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, "Bazen söz söylemenin zor olduğu durumlar, yaşadığın duyguları anlatmaya kelimelerin yetmeği zamanlar vardır. Bu yemekte bunu yaşadık. Yemeğe katılan ailelerimiz ülkemizin ve aziz milletimizin huzur ile güvenliğini sağlamak için en sevdiği varlıkları olan canlarını seve seve veren şehitlerimizin emanetidir. Milletimizin şehitlerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkacak, şehitlerimizi de asla unutmayacaktır" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Loğoğlu, yemeğe katıldığı eşi eşi Dr. Meşfika Loğoğlu ile birlikte şehit aileleri ile gazi ve yakınlarının bulunduğu masaları tek tek gezerek sohbet etti.