Nevşehir'de polis ekipleri, gece saatlerinde gürültü yapan araçlara karşı sıkı denetimler gerçekleştirdi. Vatandaşların huzurunu korumak için çalışan polisler, şehir içindeki sessiz kahramanlar olarak görevlerini yerine getirdi.

Gece yarısı gürültü yapan araçlara ceza yağdı!

FİB Haber'de “Motosiklet sesleri Nevşehir'de vatandaşları bıktırdı” başlığı ile gündeme getirdiğimiz yüksek sesle müzik dinleme ve abartı egzozla vatandaşları rahatsız eden şahıslara yönelik Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Nevşehir il merkezinde polis ekipleri, yüksek sesle müzik dinleyen ve abart egzoz ile çevreyi rahatsız eden araç sürücülerine karşı geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. 

Gece saatlerinde abart egzoz ve yüksek sesle müzik çalan sürücülere yönelik yapılan denetimlerde birçok araca cezai işlem uygulanırken, vatandaşlar uygulamadan memnun kaldı.

En çok şikayet gelen mahalleler;

2000 Evler mahallesi, Esentepe mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Emek Mahallesi, TOKİ olmak üzere il genelinde ve Avanos ile Ürgüp ilçelerinde özellikle gece geç saatlerde yüksek ses çıkaran motorlar ve ses sistemi ile dolaşan araçlar vatandaşın tepkisini çekti.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirde huzur ve güvenliği sağlamak adına gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden ve abart egzoz kullanarak gürültü kirliliği yaratan sürücülere yönelik geniş çaplı bir denetim gerçekleştirildi.

Abart Egzozlu Araçlar Nevşehir'in Huzurunu Bozuyor

Nevşehir'de son dönemde giderek artan gürültü kirliliği, vatandaşların şikayetlerine neden oluyor. 

Özellikle gece saatlerinde yüksek sesle müzik dinleyen ve abart egzoz kullanan araçlara karşı, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, bu duruma kayıtsız kalmadı kapsamlı bir uygulama başlattı.

Gece saatlerinde gerçekleştirilen uygulamada, Nevşehir Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli timler ve trafik polisleri, cadde üzerinde yoğun bir denetim yaptı. Yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden ve abart egzoz kullanan araçlar tek tek durduruldu.

Nevşehir Halkı Rahat Bir Nefes Aldı

Nevşehir'de gerçekleştirilen bu uygulama, Nevşehir halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Gece yarısı yüksek sesli müzik ve abart egzoz gürültüsüyle uykusuz kalan vatandaşlar, yapılan bu denetimlerin daha sık gerçekleştirilmesini talep ediyor. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise halkın huzur ve güvenliği için denetimlerin artarak devam edeceğini vurguluyor.

Halkın huzur ve güvenliği için yapılan bu denetimlerin devam edeceği ve Nevşehir'in en işlek caddelerinde gürültü kirliliğine neden olan araçlara karşı daha sıkı önlemler alınacağı belirtiliyor.

Susturun şu motorlarınızı!

Gerçek motor tutkunlarına, "motorcu" olmayı yaşam biçimi haline getirmiş olanlara sözümüz yok. Onlar bu alete binmenin adabını biliyorlar. Sözümüz "Ben buradayım" diyecek başka hiçbir meziyeti olmayan, üstüne çıktığı motoru bağırtarak kendini var etmeye çalışan kifayetsizlere, edepsizlere, görgüsüzlere...

Nevşehir'de Abartı Egzoz Ve Yüksek Ses Çıkaran Araçlara Ceza Yağdı

Öte yuandan, trafikte ses kirliliğine neden olan abart egzozlu araçlar Nevşehir'de İl Emniyet Müdürlüğünün denetimlerine takıldı.