Güncel

Nevşehir huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

2000 Evler Mahallesinde yapımı devam eden Nevşehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatı özellikle son 1 aydır karınca hızıyla ilerliyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Merkez 2000 Evler Mahallesinde yapımı devam eden Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatı özellikle son 1 aydır karınca hızıyla ilerliyor. 

Yapımına 2 Mart 2022'de başlanan ve inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde yürütülen hala hazırda dış cephesi bitmiş durumda olan binanın ne zaman tamamlanacağı ise belirsizliğini koruyor.

 Nevşehir'de Huzurevi Büyük Bir İhtiyaç Haline Geldi...

Nevşehirli vatandaşlar tarafından binanın akıbeti hakkında FİB Haber ihbar hattımıza yapılan açıklamada; "Mahallemizde yapımı devam eden ve merakla tamamlanmasını beklediğimiz Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi binasının son bir aydır çalışmalarının çok ağır ilerlediğini görmek bizleri oldukça üzüyor. Tabelasında da yazdığı üzere kaba inşaat bitiş tarihi Ağustos 2023 olan ve hızla devam eden inşaatın görüldüğü kadarıyla, sadece ufak tefek işleri kalmış gözüküyor. Bu yüzden kalan inşaat çalışmalarının biran önce bitirilip binanın hızlıca hizmete girmesini bekliyoruz. Zira, huzur evlerinde sırada bekleyen bir çok yaşlılarımız var. Soğuk kış günleri yaklaşırken huzur evimizin inşaatının bir an önce bitirilip hizmete açılıp yaşlılarımıza sıcak bir yuva olmasını diliyoruz." dediler.

Tamamlandığında yüz yatak kapasitesi ile hizmet verecek olan Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin, İlimiz Nevşehir'de önemli bir ihtiyacı karşılayacak.

Bu konuyla ilgili Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili yetkililerden bir açıklama bekliyoruz.