Genel

Nevşehir'de İki farklı kazada 2 kişi yaralandı

Nevşehir'de kazasız gün geçmiyor. Nevşehir'de gün içerisinde meydana gelen iki farklı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Nevşehir'de gün içerisinde meydana gelen iki farklı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Nevşehir'de trafik kazasız gün geçmiyor!

İlk kaza Avanos yolu Göreme kavşağı yakınlarda meydana geldi.

Nevşehir-Avanos yolu Göreme Kavşağı'nda bugün saat: 16.00 sularında iki aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı sonucunda olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahelesi olay yerinde yapılan yaralı H.D. ve diğer sürücü ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası araçlar çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İkinci kaza Kayaşehir kavşağında meydana geldi

Edinilen bilgiye göre, ikinci kaza, Bu sabah saatlerinde, Nevşehir Göre yolu, Raşitbey mahallesi Kapadokya alan Başkanlığı karşısındaki Kayaşehir kavşağında meydana geldi. Çift taraflı maddi hasarlı trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı.  Çarpmanın şiddeti ile iki araçta maddi hasar meydana gelirken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Kazazedelerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.