AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, “Milletvekilim Mahallemde” programı ile Nevşehir’in tüm mahallelerinde akşamları hemşehrilerimizle bir araya gelecek. 

Nevşehir'de ilk kez uygulanıyor: 'Milletvekilim Mahallemde'

Bu kapsamda uygulamanın ilkini Cevher Dudayev Mahallesinde başlatan Milletvekili Emre Çalışkan, mahalle sakini vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek notlar alan Çalışkan, Nevşehir’in her köşesinde vatandaşlarla buluşarak, onların sorunlarına çözüm üretme noktasında çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Milletvekili Çalışkan; "Yeni başlattığımız programların ilkini Cevher Dudayev Mahallemizde yapıyoruz. Kapımız da gönlümüz de tüm mahalleliye açık. Her daim hemşehrilerimin hizmetindeyim." dedi.

Durmak yok... Hızımızı almışken ; "Cevher Dudayev Mahallemizde parklarımızdaki hemşehrilerimizi tam kadro ziyaret ettik. İl Başkan Yardımcımız Ergun Elmacı , Merkez İlçe Başkanımız Murat Özkaya ve yönetim kurulu üyelerimiz , Kadın Kolları Başkanımız Elife Çelebi , İl Genel Meclisi Başkanımız Serkan Feralan , Belediye Meclis Üyemiz Yasin Inanır , Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz , Mahalle Muhtarımız Abdurrahman Keten ile parklarımızdaki hemşehrilerimizle hemhal olduk. Her daim sahada her daim yanlarındayız." dedi.