Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa Beldesinde, Mustafapaşa jeotermal su kaynakları ile sağlık turizmine kazandırılıyor

Nevşehir Valisi Ali Fidan, KOP Başkanı Murat Karakoyunlu ile birlikte, Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa Beldesini ziyaret ettiler.

Vali Fidan, Nevşehir Valiliği himayelerinde, İl Özel İdaresi ve Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca projelendirilerek hayata geçirilen Mustafapaşa Jeotermal Su Dağıtım Sistemi ve Uygulamaları projesini yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Kapadokya Bölgesini heyecenlandırna proje ile ilgili açıklamada bulunan Vali Fidan, İl Özel İdaremiz ve KOP destekli projenin hayata geçmesiyle Nevşehir Kapadokya bölgemizin sağlık turizmine ciddi katkılar sağlayacağını ve bölgeye gelen yerli-yabancı turistlerin kalış sürelerini uzatacağını belirtti.

Mustafapaşa Jeotermal Kaynağın Geliştirilmesi Projesi Bu Proje Konya Ovası Projesi Kalkınma İdaresi Başkanlığı Tarafından Finans Proje Faaliyetleri İle İlgili Tum Sorumluluk "Nevşehir İl Özel İdaresi'ne Aittir.