Nevşehir Gazze İnisiyatif Platformu tarafından 27 Eylül 2024 tarihinde “Kapadokya'dan Gazze'ye: Bir nefes” isimli bir konferans düzenleyecek.

Baki Öncel'in açılış konuşmasıyla başlayacak proğrama Mehmet Ali Bayram, Tayyar Tercan, Ercan Çifci, Mustafa Çakır, Fatih Tuğra Doruk, Yusuf Kaplan ve Ayçin Kantoğlu'nun katılımıyla, “Kapadokya'dan Gazze'ye: Bir nefes” programı 27 Eylül 2024 Cuma akşamı Kapadokya Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Konferans hakkında yapılan açıklama şöyle;

Anadolu’dan Gazze’ye: Bir Nefes programlarımız çerçevesinde; 27 Haziran 2024’de Bursa-Orhangazi’de Bismillah dediğimiz konferanslarımıza 27 Eylül 2024 Nevşehir’den devam ediyoruz inşallah!

27 Haziran 2024 Perşembe günü Bursa-Orhangazi’de Bismillah dediğimiz Gâzi’den Gazze’ye: Bir Nefes programı çerçevesinde Anadolu’dan Gazze’ye: Bir Nefes olmak adına başlatmış olduğumuz kıyamda ikinci durağımız 27 Eylül 2024 Cuma günü Nevşehir olacak! Kapadokya’dan Gazze’ye: Bir Nefes olmak için yola çıkıyoruz!

Gazze, insanlığa yeni bir nefes sundu! Yeni bir bakış, yeni bir anlayış getirdi! Yeni insan, yeni nizâm perspektifiyle; dünya üzerindeki tek hür yerin Gazze olduğunu gösterdiği insanlığın tüm uluslarına!

Evet! Dünya insanlığı, batısıyla-doğusuyla bir duruş gösteriyor! Yeni dünya nizamı kurulacaksa eğer, Gazze; bu sürecin inşâ ve ihyâsında merkezde bulunduğunu gösterdi.

Gazze noktasında acı-üzüntü-yas değil de haysiyet-onur-vakar-yiğitlik anlayışıyla yüreğimizi anlamlandıracağız inşallah…

AÇILIŞ KONUŞMACISI: BAKİ ÖNCEL

KAPADOKYA'DAN GAZZE'YE: Bir nefes

YUSUF KAPLAN - AYÇİN KANTOĞLU - FATİH TUĞRA DORUK

MEHMET ALİ BAYRAM - TAYYAR TERCAN - ERCAN ÇİFCİ - MUSTAFA ÇAKIR

YER: KAPADOKYA KÜLTÜR MERKEZİ

SAAT: 20.00

TARİH: 27 EYLÜL 2024 CUMA