Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri, "Kavşak içerisine" hatalı park eden sürücülere yönelik çalışma başlattı.

Nevşehir NİSSARA AVM arkası, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü karşısında bulunan döner kavşağa araçlarını hatalı park eden sürücülere ve araçlara ceza kesildi.

Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, "Kavşak içerisine" hatalı park eden araçlar teker teker fotoğraflanarak hatalı park eden sürücülere ve araçlara ceza kesildi. 

Trafik ekipleri sürücüleri kavşak içerisine park etmememeleri konusunda da uyarıda bulundu.

Haberimiz yine ses getirdi...

İlimiz Nevşehir'de duyarsız sürücülerin hatalı davranışlarını sık sık gündeme getiriyoruz. Vurdumduymaz ve umursamaz sürücüler tarafından trafiğin nasıl tehlikeye düştüğünü okurlarımızla paylaşıyoruz.

Son olarak NİSSARA AVM arkasında bulunan kavşağın içine park eden araçların fotoğraflarını çeken bir okurumuz, bu davranışın ne kadar hatalı olduğunu göstermek istedi.

FİB Haber Merkezine fotoğrafı ileten okurumuz, kavşağın içine sürekli araçların park edildiğini ve bu durumun sürekli tekrarlandığını belirterek yetkililerin bu konu ile ilgilenmesini istedi. 

Haberimiz sonrası harekete geçen Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri gerekli denetimleri yaparak, kavşak içerisine hatalı park eden sürücülere ve araçlara ceza kesildi.

Bu konuda duyarlılığı için Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.