Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bir hafta önce evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 62 yaşındaki üç çocuk babası Raşit K. Ankara Gölbaşı ilçesinde bulundu.

Gülşehir ilçesindeki evinden çıktıktan sonra 7 gündür kaybolan Raşit K., Ankara'da ortaya çıktı. 

Edinilen bilgilere göre, Gülşehir ilçesinde ikamet eden ve Gülşehir Belediyesi personellerinden 62 yaşındaki evli ve üç çocuk babası Raşit K., evden çıktıktan sonra bir daha kendisine ulaşılamadı. 7 gündür kendisinden haber alamayan aileye müjdeli haber az önce geldi.

GÖLBAŞI'DA BULUNDU

FİB Haber'e taşıdığımız kayıp haberi ile ilgili bir vatandaşın ihbar etmesinin ardından Emniyet güçleri, oğlu Şaban K.'a, babasına Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde ulaşıldığı bilgisi verildi.

Kayıp olarak heryerde aranan Raşit K.'ın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Babasının bulunduğu haberini alan Şaban K.; "Biraz önce Babam Gölbaşı da bulunduğu bilgisi aldım. Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği tarafından polislerimiz karnını doyurup çay ısmarlamışlar. Kendsini almak için yola çıkıyoruz. Babamın bulunmasında yardımcı olan Emniyet güçlerimize, FİB Haber'e ve duyarlı vatandaşlarımızla destek olan herkese teşekkür ediyoruz." dediler.

Editör: İbrahim UYSAL