Nevşehir Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara özel “Kırmızı Başlıklı Kız ve Orman” adlı oyunu sergiledi. Kültür ve sanat etkinliklerine ara vermeden devam eden Nevşehir Belediyesi tiyatro topluluğu, çocuklara masal dünyasının kapılarını aralayarak harika bir çocuk tiyatrosu etkinliği sundu.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü uhdesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu bünyesinde bulunan Çocuk Tiyatrosu bu özel gösteriyi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuklara özel sahneledi. Yönetmenliğini Müşerref Seyhan, Ses ve Işık Aydın Adaklı ile Kostüm’de Metin Özay’ın görev aldığı oyunda, tiyatronun genç yetenekleri hünerlerini sergileyerek oyunu seyretmeye gelen çocuklardan tam not aldı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde oyunu seyretmeye gelen binlerce çocuk salonu tamamen doldururken Nevşehirli çocukların ücretsiz olarak izlediği bu oyun, eğlenceli ve öğretici içeriğiyle ailelerin ve çocukların büyük ilgisini çekti. Nevşehir Belediyesi görevlileri tarafından oyunu izlemeye gelen çocuklara gazoz, gofret, şeker, Türk Bayrağı, balon ve üfürük içerikli çeşitli ikramlar yapıldı.