Genel

Sokak köpekleri aralarına aldığı bir köpeğe saldırdı

Nevşehir'in Nar kasabası Yeni mahallede birbirine saldıran köpeklerin kavgası, mahalle sakinlerini korkuttu. Yaşanan panik anları kameraya yansıdı.

Türkiye genelinde sokak köpeklerinin saldırıları ve vatandaşları korkutması her gün sosyal medyada ve haberlerde yer alırken, bu kez o korkutan görüntüler Nevşehir Nar kasabasından geldi...

Nevşehir'in Nar kasabası Yeni mahallede birbirine saldıran köpeklerin kavgası, mahalle sakinlerini korkuttu. Yaşanan panik anları kameraya yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Bugün saat:12.00 sularında Nar kasabası Yeni mahalle Çat yolu mevkiinde binaların arasındaki bir parkın yanında sokak köpekleri aralarına aldığı bir köpeğe saldırdı. Köpeklerin dağılmasıyla mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Vatandaşlar bu soruna bir önce çözüm bulunması gerektiğini belirtti. 

Köpeklerin saldırı anları, bir vatandaşımızın cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

FİB Haber Whatsapp İhbar Hattına gelen görüntüde, sürü halinde dolaşan sokak köpeklerinin kendi aralarında kavga ettikleri görüldü. Haber merkezimize konuyla ilgili bilgi veren vatandaşlar, özellikle kadın ve çocukların ciddi tehdit altında olduğu sokak köpeği tehlikesinin devam ettiğini bildirildi.

“KÖPEKLERDEN ÇOCUKLARI ÇÖP ATMAYA GÖNDEREMİYORUM”

Nar kasabası Yeni mahalle Çat yolu mevkiinde sürü halinde dolaşan köpekler, vatandaşları tedirgin ediyor.

Mahalle sakini bir vatandaşımız, yaşadığı korku dolu anlatırken şu ifadeleri kullandı:" 7-8 köpek 1 köpeği parçalamak üzereydi. Civardan geçen insanlar köpeği kurtardı. Korkumuz şu ki Allah göstermesin bu saldırıya uğrayan bir çocuk da olabilirdi. Köpeklerin bu başıboş sokaklardan gezme durumu yıllardır devam ediyor. İlla biri mi ölmeli yetkililer çözüm üretip tedbir almalı. Defalarca bildirildiği halde köpekler götürülüp aynı gün aynı yere tekrar bırakılıyor. Vatandaşın mağduriyetini FİB Haber'de duyurmanızı rica ediyorum" dedi.