Yaşam

Nevşehir'de korkunç olay! Aracında ölü bulundu

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Kuyulutatlar köyü otoban çıkışı yakınlarında bir kişi aracının içerisinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Bu sabah saatlerinde Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Kuyulutatlar köyü otoban çıkışı yakınlarında kabak tarlasında ki aracında hareketsiz halde bulunan 30 yaşındaki Mehmet K. için vatandaşlar sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç içinde bacaklarında kesiler tespit edilen 30 yaşındaki Mehmet K. isimli şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından olay yeri inceleme ekipleri, araç ve tarladaki karavanada çalışma yaptı. Hayatını kaybeden Mehmet K.'nin, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenaze Nevşehir Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Evli ve 3 çocuk babası Mehmet K.'nın ölümü başta ailesi, sevenleri ile Derinkuyu ilçesini yasa boğdu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öte yandan Derinkuyu ilçemiz Başmahallesinden Ayhan oğlu Mehmet Karataş'ın cenazesi yarın (27/10/2024)'te öğle namazına müteakip Cumhuriyet Camii'nden kaldırılacaktır.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.