Nevşehir Hz. Ömer Camii Yaz Kur'an kursu öğrencileri önce sabah namazında buluştu sonra sıcak hava balonu uçuşlarını izleyerek açtıkları pankart ile tüm dünyaya mesaj gönderdi.

"Çocuklar Ölmesin"

Nevşehir Hz. Ömer Camii Yaz Kur'an kursu öğrencileri, sabah namazını kılıp mazlum kardeşlerimize, ümmetin birliğine dua ettikten sonra hem balon festivali vesilesiyle Göreme'ye şekilli balonları seyretmeye gittiler hem de kültür festivali vesilesiyle dünyaya anlamlı bir mesaj verdiler. "Çocuklar Ölmesin" pankartıyla insanlığın vicdanına seslenen minikler Gazze özelinde tüm mazlumların yanında olduklarını haykırmış oldular.

Nevşehir Hz. Ömer Camii imam-hatibi Mustafa Öz yaptığı açıklamasında; Yaz Kur'an kursu öğrencilerimizle sabah namazında buluştuk. Sabah namazını kılıp mazlum kardeşlerimize, ümmetin birliğine dua ettikten sonra hem balon festivali vesilesiyle Göreme'ye şekilli balonları seyretmeye gittik hem de kültür festivali vesilesiyle dünyaya anlamlı bir mesaj verdik.

"Çocuklar Ölmesin" pankartıyla insanlığın vicdanına seslenerek Gazze özelinde tüm mazlumların yanında olduğumuzu haykırdık..." dedi.