Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Kırşehirli, Güzelyurt Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ederek mahallenin eksiklikleri ve yeni projelerle istişarelerde bulundu.

Muhtar Yüncü: "Nevşehir Tüm Mahalle Araları Sokakları Tır ve Treylerler Dorselerden Kurtulacak"

Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü yaptığı açıklamasında; "Güzelyurt Mahallemizin şuanda en büyük sorunlarından biri olan TIR ve Traylerlerin Mahallenin önemli meydanlarında Park etmeleri görsel kirliliğe sebebiyet verip akşam karanlığında da bazı olumsuz olayların olduğu bunlara bir an önce son verilmesi bu olumsuzlukların ivedilikle giderilmesini beklediğimizi kendilerine ilettik.  Başkan yardımcısı Sn. Veli Başkanımızda, Rasim Başkanımızın Nevşehirin büyük sorunlarından biri olan TIR PARKI yapımına bir an önce başlanılacağını yer ve yapım konusunda çalışmalar yapıldığını beyan ederek, Güzelyurt Mahallemizin ve Nevşehirin her zaman emrinde olduklarını söylediler.

Ziyaretlerin dolayı Nevşehir Bld. Bsk. Yrd. Veli Kırşehirli'ye ve gece gündüz Nevsehirimiz için hizmet eden Bld. Bşk. Rasim Arı  ekine tüm belediye personeline ve çalışanlarına Güzelyurt Mahallesi sakinleri vede şahsım adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim..." dedi.

Nevşehir il merkezinde kamyon ve TIR’ların gelişi güzel park edilmesine mahalle sakinleri büyük tepki gösteriyordu.