Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Milli Görüş'ün önde gelen isimlerinden Mustafa Öz, Til köyünde hayatını kaybetti.

83 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Öz'ün cenazesi bugün öğle namazını müteakip Til köyü mezarlığında toprağa verildi.

Cenazesine AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Derinkuyu Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Bülent Aksoy, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazesine katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'da; "Derinkuyu'da Milli Görüşün sembol isimlerinden Mustafa Öz amcamızın cenazesine katıldık. Rabbim rahmetiyle muamele etsin, mekanı cennet olsun." dedi.

Derinkuyu Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Bülent Aksoy; "Hak davaya hizmet eden bu yolda mücadele eden bir çınar daha hakka yürüdü. Geçirdiği rahatsızlık sonucu ebedi aleme irtihal eden Mustafa Öz amcaya Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.Mekanı cennet olsun inşaallah." dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

Editör: İbrahim UYSAL